Aromatične in rahle palačinke za NEDELJSKO POPOLDNE
običajna zmes za palačinke
1 nastrgana lupinica pomaranče
2 žlici lecitina
stopljena čokolada (z najmanj 70% deležem kakava)
sadna marmelada z visokim sadnim deležem
V običajno zmes za palačinke dodamo nastrgano pomarančno lupinico in 2 žlici lecitina. Vse skupaj dobro premešamo in spečemo palačinke. Aromatične palačinke postrežemo s stopljeno čokolado ali sadno marmelado z visokim deležem sadja.
Morda se je tudi vam porodila kakšna ideja o novem receptu z lecitinom? Z veseljem ga preberemo, preizkusimo in objavimo.
Morda se je tudi vam porodila kakšna ideja o novem receptu z lecitinom? Z veseljem ga preberemo, preizkusimo in objavimo.
Morda se je tudi vam porodila kakšna ideja o novem receptu z lecitinom? Z veseljem ga preberemo, preizkusimo in objavimo.
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.